Profiel Quadron

Quadron BV is de vertegenwoordiger van Epicor iScala in Nederland. Sinds 1997 zijn onze consultants nauw betrokken geweest bij de verkoop, implementatie en het gebruik en beheer van iScala-software bij tientallen nationaal en internationaal opererende bedrijven.

Quadron heeft de kennis en gecertificeerde expertise om uw bedrijf succesvol met iScala te laten werken. Wij leveren uw iScala software, begeleiden de implementatie, en ondersteunen het gebruik en beheer.

Iedere consultant van Quadron heeft diepgaande kennis van het iScala-pakket en kan bogen op minimaal 25 jaar ervaring als IT-specialist op het gebied van ERP-software. Onze consultants beschikken tevens over ruime kennis en ervaring met betrekking tot de bedrijfsprocessen in handel, productie en dienstverlening. Hierdoor zijn ze in staat om bedrijven te adviseren over de meest optimale manier van gebruik van de iScala modules. Daarnaast kunnen zij organisaties ook op aanverwante terreinen van dienst zijn.

Quadron heeft veel expertise op het gebied van Epicor Service Connect, waardoor externe applicaties via XML workflows geïntegreerd kunnen worden met de iScala modules.

Vier keiharde zekerheden

Quadron biedt u vier keiharde zekerheden bij de implementatie van iScala.

Garantie: Implementatie in 3-6 maanden
Wereldwijd: In meer dan 100 landen en 40 talen beschikbaar
Zekerheid: De specialist in lokale Wet & Regelgeving
Duidelijkheid: Gestandaardiseerde internationale aanpak