Ondernemen in een verbonden wereld

Wereldwijd zakendoen is complex. Epicor iScala en Quadron kunnen het eenvoudiger voor u maken, of u nu CEO, CFO, CIO of eindgebruiker bent.
Wat uw functie ook is, werken met iScala levert u belangrijke voordelen op.

iScala’s Collaborative ERP-software (Enterprise Resource Planning) stelt hoofdkantoren, dochterondernemingen, divisies en leveranciers waar ook ter wereld in staat naadloos samen te werken via het Internet. Tegelijkertijd worden lokale gebruikers van de ERP-instrumenten voorzien die zij nodig hebben voor hun eigen markt. En dat in hun eigen taal en tegen een redelijke prijs.

Samen met een wereldwijd netwerk van partners en dealers verzorgt Epicor iScala Collaborative ERP-oplossingen in meer dan 140 landen. We verkopen, leveren, implementeren en ondersteunen onze softwareoplossingen overal waar u zaken doet. Zo wordt wereldwijd zakendoen eenvoudig gemaakt.

Bouwen aan een sterke bedrijfsbasis

Bedrijfsbrede ERP-standaardisatie

Consistentie is essentieel voor elk wereldwijd opererend bedrijf. Of u nu kiest voor één ERP-oplossing om uw activiteiten te standaardiseren of een gelaagde oplossing, waar het om gaat is dat het centrale systeem dezelfde taal spreekt als de systemen in kleinere dochterondernemingen.

Stel uzelf eens de volgende sleutelvragen:

Werken uw klanten wereldwijd? En maakt dat een samenhangend informatiesysteem nodig?
Welk schaalvoordeel biedt een ERP-systeem dat u centraal koopt, implementeert en ondersteunt, maar
lokaal uitwerkt?
Welke kosten bespaart u met een systeem dat op uw complete onderneming is toegesneden?
Is uw huidige systeem geschikt voor bedrijfsspecifieke functionaliteiten?
Leiden hoge kosten ertoe dat u een centrale strategie oplegt aan uw dochterondernemingen?
Kunt u uw bedrijf op gestandaardiseerde wijze leiden en toch de lokale manier van werken toestaan?

Samenwerking en integratie

iScala’s Collaborative Software verbindt wereldwijd ERP-systemen tot een enkelvoudig gedistribueerd ERP-systeem dat centraal gestuurd en beheerd kan worden. Deze verbinding en integratie maakt het mogelijk om op regionaal of globaal niveau administraties te consolideren. Zo heeft u altijd overzicht over uw gehele organisatie.

iScala-softwareapplicaties zijn ook interactief met elkaar, waardoor binnen de onderneming minder handmatig besteld en gefactureerd hoeft te worden. En minstens zo belangrijk: ze kunnen verbonden worden met ander applicaties. Uw rapportages kunnen dus worden uitgevoerd met behulp van de ERP-oplossing van uw hoofdkantoor. iScala-applicaties kunnen eveneens worden verbonden met uw Customer Relationship Management-oplossing (CRM) of andere specifieke software om bedrijfsinformatie te delen. Dit verschaft u een beter zicht op en dus een beter management van uw bedrijf.

Het resultaat: betere informatie, betere besluiten, beter zakendoen. Als u een basis kiest voor uw bedrijfsvoeringssysteem, gebruik dan de beste die u kunt vinden:

iScala Collaborative ERP-software.